Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

Why Foods & Cocktails


RESTAURANT ELIMINERER FEJL OG EFFEKTIVISERER I SKYEN 

Hos WHY Food and Cocktails i Roskilde er der fuld integration mellem online regnskabsprogrammet e-conomic og POS ONE kassesystemet, så alt salg automatisk overføres. Det eliminerer fejlrisikoen, sparer mange timers administrativt arbejde og giver et hurtigt overblik over alle nøgletal, så ledelsen bl.a. kan optimere indkøb.

 

”Det har stor betydning, at vi har let adgang til alle kasserapporter, varekøb og generelle nøgletal som omsætning, udgifter mm. Det betyder bl.a., at hele tiden følge indtjeningen på de enkelte varegrupper og optimere på eksempelvis indkøb.”

 

Nanna Ajslev, medindehaver WHY – Food and Cocktails

 

SPARER MANGE TIMERS ADMINISTRATION

Med e-conomic er alle regnskabsdata tilgængelige online 24/7, og både ejerne af WHY og revisoren har adgang til nøgletal og regnskabet, blot der er en internetforbindelse. Det betyder også, at WHY ikke skal investere i back up løsninger og altid har en opdateret løsning. Og integrationen til kassesystemet sparer mange timers manuelt arbejde hver dag.

 

”I stedet for at skulle overføre dagens kasserapport manuelt på papir, så kan jeg med et enkelt klik overføre det hele til e-conomic programmet, og det sparer os for mange timers arbejde og minimerer risikoen for fej. Samtidig har revisoren gratis adgang til systemet, og har derfor hele tiden opdaterede oplysninger og kan følge med løbende.”

 

Nanna Ajslev, medindehaver WHY - Food and Cocktails

 

OM WHY FOOD AND COCKTAILS

Hos WHY Food and Cocktails i Roskilde kan du opleve fantastisk mad, der bringer de bedste nordiske råvarer sammen med Asiens traditionelle teknikker for tilberedning. Cocktails er en integreret del af konceptet.

 

FAKTA

Integration til kasseløsning sparer tid

Fast lavt månedligt abonnement

Ingen investering i dyre servere

Ingen investering i back up løsninger

Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7

Gratis adgang for revisor

 STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140

 

 

        www.itg.dk