FAQ


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

Vi hjælper dig godt igang


I TVIVL OM HVILKEN MODEL DU SKAL BRUGE

Du har mulighed få at gå ind på vores konfigurator, hvor du kan oprette din helt egen konfiguration og gemme, så du altid kan vende tilbage til den og rette på udstyrs og software pakkerne. Til sidste kan du så være helt sikker på hvad der passe din virksomhed bedst.  Den kan også bruges til at kontakte os for tilbud, så kontakter vi dig og går konfigurationen igennem med en løsningskonsulent. 

 

KØB ELLER LEJE

Nedenfor kan du finde svar på en række ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke et svar på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 70221311.

 

Hvorfor skal jeg leje, når jeg har pengene til at købe kontant?

Det er individuelt fra kunde til kunde, hvad der bedst kan betale sig. En god tommelfingerregel er dog, at hvis du ved at lade dine penge blive og arbejde i din virksomhed selv kan forrente dem med bare 5% om året, så skal du vælge at lease. Mener du ikke du selv kan forrente pengene med 5%, så skal du handle kontant. Betaler du således mere end 5% i rente ved at trække på din kassekredit - eller på andre af dine lån, vil det også være en fordel at lease, da du alternativt kan bruge pengene på at nedbringe din bankgæld.

 

Hvad er forskellen på leasing og leje?

Leasing er det engelske ord for leje, og der er derfor ingen forskel. På både en leasingaftale og en lejeaftale bestemmer du som kunde selv, om du ved aftalens udløb vil returnere udstyret til leasingselskabet, eller om du vil forpligte dig til at købe det til en på forhånd aftalt restværdi.

 

Hvem kan leje?

Alle virksomheder der har et CVR nr. kan leje. Det kræver dog blot at din virksomhed forinden godkendes af finansieringsselskabet.

 

Hvor lang tid binder jeg mig for når jeg lejer?

Der vil oftest ved lejeaftalens indgåelse blive aftalt en løbetid. Denne løbetid står på lejeaftalens forside.

 

Hvad gør jeg hvis jeg inden løbetiden er gået, ønsker at udskifte / afhænde udstyret?

Du kan altid komme ud af din aftale igen. Prisen afhænger bl.a. af, hvor lang tid der resterer på aftalen. Indfrielsesvilkår kan du læse i lejeaftalens vilkår.

 

Hvad med lejeaftalen hvis jeg sælger / stopper min virksomhed?

Sælger du din virksomhed er der mulighed for at den nye ejer kan overtage lejeaftalen. Den nye ejer skal dog kreditgodkendes af finansieringsselskabet. Godkendes denne, skal der underskrives en ny lejeaftale af den nye ejer. Godkendes den nye ejer ikke eller stopper du helt din virksomhed, skal lejeaftalen indfries i henhold til aftalens vilkår.

 

Kan jeg afskrive på det lejede udstyr?

Danske Finansieringsselskabers Forening har i samarbejde med KPMG udgivet nogle retningslinjer for hvordan man behandler lejede aktiver i sit regnskab. Du kan kontakte den for nærmere uddybelse af disse retningslinjer eller kontakte din revisor.STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140

 

 

        www.itg.dk