Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

TINC


LAGERSTYRING OG SKALERBARHED UNDERSTØTTER VÆKSTSTRATEGI

 

Lige nu er TINC en enkelt butik med bæredygtige plejeprodukter, et lækkert gavesortiment og masser af varer på hylderne. Hele 3500 varenumre fordelt på 60 leverandører giver kunderne rigtig meget at vælge mellem. Ambitionen er at vokse fra Frederiksgade i Aarhus til resten af landet og verden. Derfor var et effektivt lagersystem og maksimal skalerbarhed de vigtigste kriterier, da ejerne Michael Timm og Jane Jensen valgte Uniconta som økonomisystem.

 

 

”Vores klare ambition er vækst, og vi har fra begyndelsen set TINC som første led i en kæde, der gerne skulle ende i udlandet. Men vi arbejder på at finpudse konceptet – og en vigtig del af det er at få de administrative rutiner på plads. Her har vi været virkelig glade for Uniconta,” forklarer Michael Timm, der lige som sin kæreste har en fortid i detailhandlen, bl.a. i Normal-kæden.

 

”Min erfaring fra tidligere er, at man ofte vælger en billig, men begrænset løsning i startfasen, og så bliver nødt til at skifte til en meget dyr og omfattende løsning, når der kommer gang i tingene. Med Uniconta har vi fået en betalbar løsning, der er til at vokse med – lige så langt vi overhovedet kan se frem.”

 

Alsidig løsning

 

Faktisk kan Uniconta håndtere stort set alle de opgaver, som TINC byder på, mener han. Der er selvfølgelig et selvstændigt kassesystem, men derudover klarer Uniconta alle udfordringer. For eksempel den helt særlige situation, der opstår, fordi butikken ikke kun arbejder med almindelige handelsvarer, men også sælger produkter i løs vægt.

 

”Vi har fx Sheasmør, himalayasalt og andre ingredienser til at lave din egen hudpleje. Det bliver solgt efter vægt, og det er ofte lidt tricky i forhold til lager og genbestilling. Men Uniconta er forberedt til at tackle det, så vi har styr på det.”

 

Hurtigt overblik

 

I det hele taget er det en stor opgave at disponere varerne, når man som ung virksomhed ikke har en historik at læne sig opad.

 

”Vi skal holde øje med 3500 varer, vurdere om de skal blive på hylderne eller om vi skal skifte dem ud med andre. Og hvis vi skal have nye varer ind, skal andre ud. Her er er det virkelig vigtigt med det overblik, Uniconta skaber. Det er meget nemt og hurtigt at slette gamle varer og oprette nye.”

 

”Systemet indeholder faktisk en funktion til automatisk genbestilling, når lageret af en vare når ned på et vist niveau. Den har vi dog ikke anvendt endnu, da vi føler, at vi stadig skal være lidt mere hands-on på sortimentet,”  forklarer Michael Timm, der også er begejstret for muligheden for at importere og eksportere data via Excel.

 

”Som ny virksomhed uden historik føler man sig jo lidt som en racerkører, der kun har et bakspejl at kigge i. Når man ser vejen drejer, er det allerede sket. Derfor følger vi alle tal meget nøje, og her hjælper det, at det er så nemt at importere og eksportere data fra Uniconta til Excel-ark,” siger han.

 

 

Tæt integration med webshop og POS ONE

 

En anden stor opgave for TINC, var implementeringen af en webshop baseret på en tæt integration med de øvrige funktioner i Uniconta. I første omgang baseret på de 100 mest populære produkter i butikken. ”Derfra kan vi så udvide sortimentet i takt med behovet og åbningen af nye butikker. Faktisk sender vi allerede varer til kunder, der ikke bor i nærheden af Aarhus, men gerne vil købe produkter de er blevet glade for. Men det er nok mere god service end det er god forretning, for uden integration er der en del arbejde i det,” smiler Michael.

 

TINCs webshop er bygget i Shopify. Her blev løsningen skabt gennem deres Uniconta forhandler Repenso i tæt samarbejde med Wedoio Integrations. Her blev en lang række features integreret, så TINC nu kan håndtere alle de dagligdags rutiner direkte fra Uniconta, og ikke behøver arbejde i flere forskellige systemer. Løsningen gør, at såvel vareopdateringer som ordreflow kører enkelt og gnidningsløst imellem Shopify og Uniconta.

 

Det eneste sted, hvor Michael Timm så en udfordring i horisonten, var i samspillet mellem deres tidligere kassesystem og Uniconta. Af en eller anden grund kunen kassesystemet ikke registrere, hvor et køb skete og kommunikere det videre til Uniconta.

 

Problemet omkring samspillet mellem kassesystemet og Uniconta, herunder dimensioner, er nu løst ved at udskifte eksisterende pos-system med PosOne.STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140

 

 

        www.itg.dk