Cases


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

Småfolk


POSONE hjælper til at holde styr på tusindvis af farverige dyr og mønstre fra Småfolk

Småfolk er en af de gode historier om dansk design: Sprælske og glade kollektioner af tøj til børn, værdsat af børn og voksne i Danmark såvel som i udlandet. Det er gået stærkt, siden den første butik åbnede i 2009 og der er nu 6 danske butikker, som systemmæssigt bindes sammen af hovedkvarteret i Holbæk.

 

Da Jesper Jørgensen blev ansat som chef for Småfolks konceptbutikker i 2015, var en af de første opgaver at få udskiftet det gamle, manuelle kassesystem, som kørte offline og ikke hang sammen med nogen af Småfolks andre systemer. Med frisk erfaring fra implementering af stort pos-system, vidste Jesper udmærket, hvilke funktioner han skulle bruge. Valget faldt på POSONE, hvor der specielt var to plusser: For det første opdelingen i hardware og software, som gjorde det muligt at teste POSONE’s software på egen hardware, inden man gik over til den fulde løsning. For det andet var det muligt for Småfolks medarbejdere selv at importere lister med nye varenumre direkte til POSONE’s backend, hvilket var et krav med 4 årlige kollektioner gange flere tusind stylenumre.

 

Med et par års erfaring med POSONE er vurderingen, at det er strømlinet system af høj kvalitet, som samtidig er åbent og tilgængeligt for alle medarbejdere, både i butikker og i hovedkvarteret.

 

”Data fra butikkerne vises løbende på et stor dashboard i hovedkvarteret, så medarbejderne kan følge med i, hvad der sker rundt omkring. Og systemet er performer stabilt, der har vist slet ikke været nogen nedbrud. Når butikkernes internet ryger, mister vi naturligvis kontakten, men når nettet er tilbage, synkroniseres det hele automatisk igen”, fortæller Jesper.

 

Småfolk udvider jævnligt og Jesper er derfor ofte i kontakt med medarbejderne hos POSONE: ”Det er dejligt, at jeg bare kan ringe eller skrive en mail om hvilken opgave der skal løses og så får svaret, at den fixer vi. Erfaringen har vist, at det gør de faktisk - det er en professionel samarbejdspartner”, slutter Jesper af.STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
INFO@POSONE.DK
CVR 26005140