Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

H.C. Andersen festivals


Sidste års udfordring er dette års nyhed ved H.C. Andersen Festival

 

PosOne har igen i år valgt at være sponsorer for H.C. Andersen Festivalen. PosOne har været sponsor siden festivalens start, og i år leverer vi mere end betalingsterminaler og POS systemer. ”Vi er taknemmelige for at erhvervsfolk, frivillige og kulturiværksættere sammen vil hjælpe med at markere Odense på verdenskortet med en fantastisk kulturbegivenhed.” Udtaler Kim Grandjean Mathiassen, sponsor- og hospitalitychef for H.C. Andersen Festivalen.

 

H.C. Andersen festivalen er en festival, som er baseret på et stærkt fællesskab. Den består af mere end 500 kulturaktiviteter for alle aldersgrupper i løbet af 8 dage. 

Det stærke fællesskab ses tydeligt i opbakningen fra de over 160 sponsorer, hvor de fleste er lokale virksomheder, som sammen ønsker at bidrage til visionen om at få markeret Odense og H.C. Andersen Festivalen på verdenskortet, som en kulturel begivenhed. Som Kim Grandjean Mathiassen, der er Sponsor- og hospitalitychef, siger: ”Vi vil gerne på sigt have nationale og internationale virksomheder med indover. På nuværende tidspunkt er vi meget taknemmelige for al den lokale opbakning, vi får.” 

 

Vi har de seneste år været glade for at kunne bidrage til denne vision med vores prinsesse sponsorat. Vi har leveret – og gør det igen i år - betalingsterminaler til festivalen, så de nemt og hurtigt kan tage i mod betaling fra de mange nationale og internationale gæster, der deltager. 

 

Vi har igennem de seneste år været i god dialog med Kim. Den gode dialog og det engagement der er fra folkene bag festivalen og fra os fra PosOne har resulteret i, at vi kan videreudvikle ud fra sidste års evalueringer. Som Kim siger: ”Der var pludselig ikke så langt fra idé til handling, og vi fik rådet bod på sidste års udfordring.” 

 

Udfordringen blev i fællesskab hurtigt løst, og som noget nyt tilbydes festivalens sponsorer i år et sponsorkontokort, som de kan benytte i VIP-områder og på udvalgte steder. Sponsorkontokortet gør det endnu nemmere at betale – og man slipper for et hav af kvitteringer. Hver virksomhed kan indsætte penge på kortet, og kortet fungerer derefter som et almindeligt betalingskort. Både Kim 

og Brian er tilfredse med løsningen, og de glæder sig til at vise kortet frem og se den nye og nemme betalingsløsning i aktion. 

Som Kim udtaler: ”Jo mere vi lærer hinanden at kende, og jo mere festivalen får fodfæste jo bedre bliver vores samarbejde. I har altid været lyttende og hjælpende over for diverse udfordringer, også selvom vi kommer 14 dage før festivalen starter. I formår altid at få løst de udfordringer vi støder på, og I leverer et højt serviceniveau hele vejen rundt”. 

Sponsorkontokortet er udarbejdet af H.C. Andersen Festival og deres sponsorer: PosOne A/S, IT Forum, Kai Thor and RD Data.

 

Hvis du ønsker at læse mere og dette eventyrlige event, så besøg H.C. Andersen festivals hjemmeside på: http://www.hcafestivals.dk 

 

 STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140

 

 

        www.itg.dk