Menu


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

OM POSONE


 

 

om posone

 

PosOne er en veletableret virksomhed, som har eksisteret siden 1998. PosOne er en kvalitetsbevidst og detaljeorienteret virksomhed, som igennem årene har lyttet til sine mere end 3000 faste kunder, samt involveret dem i virksomhedens udviklingsproces. Resultatet af denne udviklingsproces mellem virksomhed og kunde ses i PosOne-systemet. PosOne-systemet er et hardware uafhængigt, skalerbart, modulopbygget system, der kan tilpasses alle brancher samt alle behov. Administrationsdelen er cloud-baseret, hvilket vil sige, at du kan håndtere opsætning, priser, lager og trække rapporter fra hvilken som helst PC, Smartphone og tablet.

 

PosOne leverer sine skræddersyede Omni Channel salgssystemer til kommuner, kæder og virksomheder i flere lande i Europa - bl.a. England, Polen, Færøerne, Grønland, Norge, Irland, Skotland m.fl.

Alle aftaler med PosOne starter med en workshop, hvor du som kunde får afstemt dine behov og ønsker. Herefter strukturerer PosOne en løsning, som dækker dine behov.

 

 

POSONE arbejder efter 3 principper:

 

1 – Integrerede løsninger

PosOne tilpasser sine løsninger, så de dækker kundens behov. PosOne leverer løsninger, som indeholder et komplet online salgssystem med lagerstyring, mobilbetaling, betalingssystemer og POS-systemer, som alle kan integreres til de mest anvendte og førende webshop- og økonomisystemer.

 

2 – Kunde fleksibilitet

Hos PosOne ser vi også virkeligheden i øjnene. Der dukker ofte forskellige udfordringer op, systemerne skal derfor kunne rumme forskellige funktioner. Det er vi bevidste omkring hos PosOne, og vores systemer er omstillingsparate. Vi har tidligere haft kunder, som fx skulle modtage betaling via en smartphone eller lign. og da vi har kort leveringstid på hardware og cloud-baserede systemer, tager det os ofte kun få dage at kunne tilgodese kundens behov.

 

3 – Fysisk og virtuelt

Mange kunder i fysiske butikker efterspørg muligheden for nethandel, og modsat efterspørg mange kunder, som handler på nettet muligheden for at se produkterne i en butik. PosOne samler dit salg fra begge butikker i det samme økonomi- og lagerstyrringssystem, og du kan følge med hele vejen på fx din smartphone.

 

 
 
 


STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
INFO@POSONE.DK
CVR 26005140