SORTIMENT


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

ERP integrationerØkonomi integrationER

 

Hos PosOne er du ikke begrænset til et bestemt dataflow, for hvor dine stamdata skal oprettes, og derfor behøver du IKKE, at starte med at opgraderer til nyt ERP eller Webshop - system for at få en fremtidsikret digital løsning. 

 

Vi finder en løsning udfra de standard systemer din forretning ønsker eller allerede har . Og ønsker du efterfølgende at opgraderde til ny webshop eller økonomisystem, kan det planlægges uden at din forretning er påvirket at nedetider.

 

Med 1-1 økonomi integrationer fra PosOne har du  f.eks mulighed for at oprette alle dine stamdata direkte i økonomisystemerne, og "fjernstyre via PosOnes IPAAS løsning dine webshops og butikker".  Dine stamdata synkroniseres direkte til PosOne´s online administrationsdel og videre ud til kassesystemerne og webshops.  PosOne´s  administrations system  opretter derefter alle stamdata automatisk i kassen som knap, plu nummer, stegkoder og lagerværdi m.m.

 

Webshop og butiks-  salg sendes tilbage til økonomisystemerne til automatisk bogføring samt opdatering af lagerbeholdning, samt kundedata m.m. Med automatisk bogføring spares bogholderi timer og gør administrations delen betydelig enklere.

 

PosOne synkronicerer også kundes salgsdata, hvilket gør at der enklet kan udfaktures en samlet faktura fra økonomisystemet eller udlignes kunder udestående direkte fra forretningen og giver f.eks mulighed for kundeanalyse for fremtidig beregninger af kundernes købemønster.

 

 

 

RING MIG op for en skræddersyet løsning  

 

Business Central 365
UNICONTA integration
E-Conomic integration
NAV integration
AX integration
C5 integration
OPUS - KMD - POS ONE integration
PRISME / FUJITSU POS ONE INTEGRATION


STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140

 

 

        www.itg.dk