23. juli 2018

Sidste års udfordring har ført til dette års nyhed ved H.C. Andersen Festivals


PosOne har igen i år valgt at være sponsor for H.C. Andersen Festivals. PosOne har været sponsor siden festivalens start, og i år leverer vi mere end bare betalingsterminaler og kassesystemer.

 

”Vi er taknemmelige for at erhvervsfolk, frivillige og kulturiværksættere sammen vil hjælpe med at markere Odense på verdenskortet med en fantastisk kulturbegivenhed.” Udtaler sponsorchef Kim Grandjean Mathiassen.

 

H.C. Andersen Festivals er en festival, som er baseret på et stærkt fællesskab og består af mere end 500 kulturaktiviteter for alle aldersgrupper i løbet af 8 dage. Det stærke fællesskab ses tydeligt i opbakningen fra de over 160 sponsorer, hvor de fleste er lokale virksomheder, som sammen ønsker at bidrage til visionen om at markere Odense og H.C. Andersen Festivals på verdenskortet, som en kulturel begivenhed. Som Kim Grandjean Mathiassen, der er Sponsor- og hospitalitychef, siger: ”Vi vil gerne på sigt have nationale og internationale virksomheder med indover. På nuværende tidspunkt er vi meget taknemmelige for al den lokale opbakning, vi får”.

 

Vi har i PosOne de seneste år været glade for at kunne bidrage til denne vision med vores sponsorat. Vi har leveret – og gør det igen i år - betalingsterminaler til festivalen, så de nemt og hurtigt kan tage imod betaling fra de mange nationale og internationale gæster, der deltager.  

 

Vi har igennem de seneste år været i god dialog med Kim. Den gode dialog og engagementet fra både folkene bag festivalen og os fra PosOne har resulteret i et nyt tiltag og en videreudvikling ud fra sidste års evalueringer. Som Kim siger: ”Der var pludselig ikke så langt fra idé til handling, og vi fik rådet bod på sidste års udfordring”.

 

Udfordringen blev i fællesskab hurtigt løst, og som noget nyt tilbydes festivalens sponsorer i år et sponsorkontokort, som de kan benytte i VIP-områder og på udvalgte steder. Sponsorkontokortet gør det endnu nemmere at betale – og man slipper for et hav af kvitteringer. Hver virksomhed kan indsætte penge på kortet, og kortet fungerer derefter som et almindeligt betalingskort. Både Kim og Brian er tilfredse med løsningen, og glæder sig til at vise kortet frem og se den nye, nemme betalingsløsning i aktion.

 

Som Kim udtaler: ”Jo mere vi lærer hinanden at kende, og jo mere festivalen får fodfæste jo bedre bliver vores samarbejde. I har altid været lyttende og hjælpende over for diverse udfordringer, også selvom vi kommer 14 dage før festivalen starter. I formår altid at få løst de udfordringer vi støder på, og I leverer et højt serviceniveau hele vejen rundt”.

 

Sponsorkontokortet er udarbejdet i samarbejde mellem H.C. Andersen Festivals og forskellige af deres sponsorer: PosOne A/S, IT Forum Gruppen, Kai Thor og RD Data.  

 

Læs mere om H.C.Andersen festivals herNYHEDER & ARTIKLER

6. december 2019

PosOne modtager midler fra Innovationsfonden

Den dejligste Julegave!18. juli 2019

Fiscality

PosOne støtter kravet om at indføre digitale kasseapparater, da vi gennem de sidste 10 år har arbejdet mod at mindske svindel og snyd med et kassesystem. PosOne kan garantere nu og fremover, at ovenstående krav overholdes.23. juli 2018

Sidste års udfordring har ført til dette års nyhed ved H.C. Andersen Festivals

PosOne har igen i år valgt at være sponsor for H.C. Andersen Festivals. PosOne har været sponsor siden festivalens start, og i år leverer vi mere end bare betalingsterminaler og kassesystemer. ”Vi er taknemmelige for at erhvervsfolk, frivillige og kulturiværksættere sammen vil hjælpe med at markere Odense på verdenskortet med en fantastisk kulturbegivenhed.” Udtaler sponsorchef Kim Grandjean Mathiassen.5. juli 2018

Medarbejder deltager i Software Engineering Day på SDU med sit BA-projekt.

Joachim, som er ansat som udvikler, deltog i Software Engineering Day sammen med sine medstuderende. Her fremviste de et nyt og spændende projekt, som er udarbejdet i samarbejde med vores udviklingschef Rasmus Zoega.1. juni 2018

Milepæl i Singapore

Nu kan vi også krydse Singapore af på listen. Vi har fundet en distributør i Singapore, og vi har allerede flere etablerede aftaler i Malaysia og Australien i sigte for 2018.29. marts 2018

Velkommen til Silkeborg Kommune

Vi byder velkommen til vores nye kunde, Silkeborg Kommune14. december 2017

Du kan nu finde PosOne i Island og på engelsk POSONE.eu

Torsdag d. 9. november deltog vi i en konference i Island afholdt af Uniconta.16. oktober 2017

POS ONE er at finde i Børsen - igen

Som Børsen skriver, har vores lille kontorcenter fået vokseværk.22. september 2017

Aftale mellem KMD og PosOne giver kommuner adgang til effektivt og integreret betalingssystem

Fra 28. august 2017 kan danske kommuner tilkøbe en PosOne betalingsløsning som integration til KMD’s automatiske bogføringssystem.27. juni 2017

POS ONE hjælper med at holde styr på tusindvis af farverige dyr og mønstre fra Småfolk

Læs casen om samarbejdet mellem POS ONE og Småfolk

STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140

 

 

        www.itg.dk