Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

Frellsen


 

Forandring fryder - og det har frellsen bevist endnu en gang

 

Først skiftede de bolsjerne ud med gourmet kaffe og chokolade, og nu skifter de deres gamle kasseapparater ud med nye salgssystemer fra PosOne.

 

Frellsen er i dag en virksomhed, som vi alle kender til. De har været omkring os siden 1897, og de har ikke i sinde at give slip. De fleste af os kender Frellsen for deres lækre chokolade eller velsmagende kaffe, men tro det eller ej så har de også været igennem en kæmpe forandring.

Frellsen startede som bolsjeproducent tilbage i 1897, og som tingene omkring os ændrer sig, må vi alle jo følge forandringerne, ligesom Frellsen har gjort, da de skiftede bolsjerne ud med chokolade og kaffe.

Apropos forandring, så befinder vi os nu midt i en. Digitaliseringen har taget fat, og de fleste af os har efterhånden også valgt at integrere de mange muligheder, den har med sig. Her hos POS ONE er vi jo i den grad fortaler for digitaliseringen, da vi efterhånden har fået godt fat om den, og de mange forskellige muligheder den tilbyder. Det fandt Frellsen ud af.

 

Frellsen besluttede, at de ville opgradere deres gamle kasseapparater til nye salgssystemer, der skulle gøre hverdagen lettere i deres butikker. Som sagt er Frellsen en traditionstro virksomhed, vi kender alle følelsen af at komme ind i en Frellsen butik, hvor duften af chokolade langsomt spreder sig omkring dig, du kigger rundt og ser den smilende dame med det røde tøj, og intet af det kommer som en overraskelse for dig – og sådan skulle det gerne altid være. For at kunne bevare det glade smil og den dejlige duft, skal salgssystemer selvfølgelig altid virke og samtidig være så nemme at håndtere som muligt. Det har vi hos PosOne hjulpet Frellsen med, og har nu afsluttet digitaliserende proces med stor tilfredshed.

 

Vi har nu total overblik over alt salg i butikkerne i realtid og kan derfor procerede udfra det geografiske salg der løbende kommer ind fra butikker, hvilket gør at vi kan producerer vores produkter så friske som muligt og ungå spild  - siger Peter Frellsen

 

  STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140

 

 

        www.itg.dk