Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

Digital salgsregistrering 2024


PosOnes systemer efterlever de nye 2024 regler for digital salgsregistrering. Lovgivningen er lavet for at forhindre skatte- og momssvindel i virksomheder.

 

Med alle PosOnes systemer er du altid garanteret, at SKATs krav overholdes. Kommer der nye regler, opdateres disse gratis i løbende software versioner.

 

Hvad er SKATs nye regler for salgsregistrering?  

 

I følge skatteministeriet skal virksomheder fra d. 1. januar 2024 bruge salgsregistreringssystemer, der kan tracke digitale spor for alle transaktioner foretaget på et kasseapparat. De digitale kasseapparater skal kunne indrapportere alle oplysninger om salg direkte til skattemyndighederne.

 

SKAT kræver at salg i fysiske forretninger, skal foretages via et kasseapparat, kasse-system eller POS system. Det er forretningens ansvar, at systemet er digitalt og at det altid efterlever de nyeste regler fra SKAT. 

  

Såfremt reglerne ikke efterleves, har Skatteministeriet mulighed for at pålægge de enkelte virksomheder at bruge et digitalt registreringssystem – disse påbud udstikkes allerede fra d. 1. juli  2021. Påbuddet kan udstikkes, såfremt SKAT finder fejl og uregelmæssigheder i skatte- og momsindbetalinger, såsom manglende salgsregistrering.  

 

I første omgang vil det være gældende for en gruppe brancher med en årlig omsætning på mellem kr. 50.000 og kr. 10 mio.

 

De første brancher, der er berørt af disse regler, ses nedenfor. Dog kan enkeltstående virksomheder, som ikke tilhører nedenstående brancher stadig blive underlagt reglerne, da uregelmæssigheder uanset kan medføre påbud.    

 

1. STEP er disse udvalgte brancher d. 1. juli 2021

  • Cafeer, værtshuse, diskoteker mv. 
  • Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv.
  • Købmænd og døgnkiosker
  • Restauranter

Kilde: Skatteministeriet 

 

 

Kontakt os for råd og vejledning om de nye regler eller bestil lige her.

 

RING MIG OP

 

 

 

BESTIL HER      

 

 

 STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140