Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

Digital salgsregistrering 2024


PosOne-systemerne efterlever de nye 2024 regler for digital salgsregistrering. Lovgivningen er lavet for at forhindre skatte- og momssvindel i virksomheder.

 

Med alle PosOnes systemer er du altid garanteret, at Skatteministeriets krav overholdes. Kommer der nye regler, opdateres disse gratis i løbende software versioner.

 

Hvad indeholder de nye regler for digital salgsregistrering fra Skatteministeriet? 

 

I følge skatteministeriet skal virksomheder fra d. 1. januar 2024 bruge salgsregistreringssystemer, der kan tracke digitale spor for alle transaktioner foretaget på et kasseapparat. De digitale kasseapparater skal kunne indrapportere alle oplysninger om salg direkte til skattemyndighederne.

 

Skatteministeriet kræver at salg i fysiske forretninger, skal foretages via et kasseapparat, kasse-system eller POS system. Det er forretningens ansvar, at systemet er digitalt og at det altid efterlever de nyeste regler fra SKAT. 

  

Såfremt reglerne ikke efterleves, har Skatteministeriet mulighed for at pålægge de enkelte virksomheder at bruge et digitalt registreringssystem – disse påbud udstikkes allerede fra d. 1. juli  2021. Påbuddet kan udstikkes, såfremt Skatteministeriet finder fejl og uregelmæssigheder i skatte- og momsindbetalinger, såsom manglende salgsregistrering.  

 

I første omgang vil det være gældende for en gruppe brancher med en årlig omsætning på mellem kr. 50.000 og kr. 10 mio.

 

De første brancher, der er berørt af disse regler, ses nedenfor. Dog kan enkeltstående virksomheder, som ikke tilhører nedenstående brancher stadig blive underlagt reglerne, da uregelmæssigheder uanset kan medføre påbud.    

 

1. STEP er til disse udvalgte brancher og som skal efterleve reglerne efter d. 1. Januar 2024.

  • Cafeer, værtshuse, diskoteker mv. 
  • Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv.
  • Købmænd og døgnkiosker
  • Restauranter

Kilde: Skatteministeriet 

 

 

Kontakt os for råd og vejledning om de nye regler eller bestil lige her.

 

 

RING MIG OP

 

 

 

BESTIL HER      

 

 

 STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER  POS ONE A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140

 

 

        www.itg.dk