Information


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

Digital salgsregistrering 2024


PosOnes systemer er godkendt til de nye regler for digital salgsregistrering.

 

I alle PosOne´s systemer får man Fikaliti Garanti så du er altid garanteret nu og fremover, at skat krav overholdes. Og kommer der nye regler, kommer dette med i en gratis automatisk opdatering,.

 

Fiskaliti for salgsregistrering, betyder reglerne der skal følges når man anskaffer sig et kasseapparat, kasse-system eller POS system, ved salg fra en fysisk forretning. Det er forretningen ansvar at systemet altid efterlever de nyeste regler.

 

I følge skatteministeriet skal virksomheder fra 1. januar 2024 bruge digitale salgsregistreringer, der kan tracke digitale spor for alle transaktioner foretaget på et kasseapparat. De digitale kasseapparater skal  indrapporterer alle oplysninger om salg direkte til skattemyndighederne, og forhindrer dermed skatte- og momssvindel i virksomheder. 

 

Skatteministeriet har mulighed for at pålægge enkelte virksomheder at bruge et digitalt registreringssystem allerede fra 1. juli  2021, hvis de finder fejl og uregelmæssigheder i skatte- og momsindbetalinger, som manglende salgsregistering.    

 

I første omgang vil det være gældende for en gruppe af brancher  med en årlig omsætning på mellem 50.000 til 10 mio. kr.

 

De første brancher der er berørt af disse regler er følgende,  dog kan andre brancher løbende medtages i lovgivningen. Dog kan enkeltestående virksomheder med uregelmæsigheder bliver pålagt reglerne uden er være i disse brancher:

 

1. STEP er disse udvalgte brancher 1. juli 2021

  • Cafeer, værtshuse, diskoteker mv.
  • Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv.
  • Købmænd og døgnkiosker
  • Restauranter

Kilde: Skatteministeriet 

 

Vi støtter kravet om at indføre digitale kasseapparater, da vi gennem de sidste 11 år, har arbejdet for at mindske svindel og snyd med kassesystemer, da vi også integrerer til de førende økonomisystemer og webshops.

 

Kontakt os for råd og vejledning om de nye regler.

 

 

RING MIG OPSTOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140