SORTIMENT


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

ClubONE - Loyalitetssystem


Et skridt nærmere en digital strategi

 

 

Hent ClubONE brochure

 

 

PosOnes loyalitetsmodul ClubONE giver jer en unik mulighed for at bevare jeres faste kundekreds samt kommunikere til dem på anden vis, end hvad I gør nu.
 
Med modulet ClubONE  kan kære som selvstændigt system eller med I fuld integration mellem PosOne kassesoftware og ClubONE.
 
ClubONEs grundmodul indeholder de basale ting, I har brug for. I kan vedligeholde medlemsdata med fornavn, efternavn, mobilnummer og fødselsdag.
 
Antallet af butikker gør ingen forskel. I har mulighed for at afsende SMS markedsføring ud til jeres medlemmer. Når I laver kampagner, kan I vælge fra butikken I afsender fra, hvornår den skal afsendes, og hvilken aldersgruppe de skal have.
- Såfremt I ønsker det, kan I ligeledes bestemme, hvilken bonus de minimum skal have for at modtage denne SMS. Dette kan bruges til f.eks. specielle arrangementer.
 
ClubONE har også fuld integration med dit nyhedsbrev system (pt. Mailchimp og Ubivox, flere under udvikling). Her vil alle nye medlemmer automatisk også blive oprettet. Dette gør nu, at I kan kommunikere til jeres medlemmer både på SMS og på mail.
 
Har I brug for at give et specielt medlem en SMS reminder? Det kan I naturligvis også med ClubONE. Det kan være servicebeskeder, som kan tidsbestemmes eller en reminder med at f.eks. dit tøj er færdigt hos skrædderen. 
 
De sociale medier er i dag en vigtig del af markedsføringen, hvilket vi også har taget højde for. Det er muligt med ClubONE at få integreret sin tilmeldingsformular som en tap på Facebook. Det er også muligt med modulet at integrere det direkte på ens egen hjemmeside.
 
Laver I også firmaaftaler, hvor deres personale har fordele i jeres butik? ClubONE har mulighed for at have flere kundegrupper. Dette betyder i praksis, at hvis I laver en aftale med et firma eller en forening, så kan I tildele disse medlemmer en højere bonus end andre. Kundegrupper kan f.eks. også bruges til sit eget personale, VIP klub eller lign.
 
Det er også muligt at have bonus kampagner. Dette gør, at man f.eks. ved Open By Night kan tilbyde sine kunder inden for en bestemt tidsperiode en højere bonus end normalt. Det kan også bruges til specielle arrangementer.
 
Vi kender det alle sammen de gode gamle plastik medlemskort, som hurtigt bliver smidt væk. Med ClubONE har man mulighed for at få sin egen unikke loyalitets app til IOS og Android - så I slipper for plastik versionen. Med denne app får dine medlemmer mulighed for at se sine seneste køb. De får et mobilt kundekort med stregkode, så de kan se nærmeste butik på kort eller liste. Det er også muligt at trykke på adressen og blive dirigeret direkte hen til jeres butik. Udover det er der direkte link til jeres sociale medier samt jeres webshop.
 
Så ønsker I en loyalitetsklub fremfor at altid lave vouchers med rabatter, så har I nu muligheden.

 

Kunden betaler det fulde beløb for varen, men optjener den bonus I sætter for hvert køb. Dette betyder også, at kunden kommer tilbage, og I får en loyal kunde!

 

RING MIG OP

 STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
[email protected]
CVR 26005140

 

 

        www.itg.dk