SORTIMENT


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

BookONE - Online booking


BookONE - Online booking system

Med vores online booking systemer er det muligt at integrere det direkte ned i PosOnes kassesystem.

 

BookONE - Restaurant

Med BookONE får I et bookingsystem integreret direkte ind i PosOne software.

Med vores BookONE modul kan I nu på Jeres egen hjemmeside have et booking system. Og samtidig kan I bruge det, som jeres egen kalender. 
 
Hvis I f.eks. har en restaurant, så kan I ligge bookinger ind i systemet og derved slippe for den fysiske kalender. Dette gør, at I altid har et overblik over fremtidige bookinger, og at ingen information går tabt. I har nemlig mulighed for til hver booking at tilføje noter. Dette kan være til special arrangementer, hvor der er specifikke ønsker.

Systemet er ligeledes bygget sådan op, at I kan printe dagens bookinger ud på et A4 ark - skulle I have et special arrangement, kan dette printes ud særskilt.

Booking systemet har også fuld integration med PosOne software. Dette betyder, at når I får walk-ins, optager den automatisk bordet online. De borde der allerede er booket, optager den automatisk, når tiden er inde, og så snart selskabet er gået, frigiver den bordet online. På den måde opnår I også, at I aldrig har flere inde, end I har plads til.

Så ønsker I et værktøj, som kan skabe overblik over jeres bookinger - både dem som kommer online, og dem som ringer ind, så er BookONE det helt rigtige modul for jer.

 

RING MIG OP

 STOLT LEVERANDØR TIL

DET SIGER KUNDERNE - SIDSTE 100 BEHANDLEDE SAGER


VI SAMARBEJDER MED

  PosOne A/S
THRIGES PLADS 8
DK-5000 ODENSE C
(+45) 70 22 13 15
INFO@POSONE.DK
CVR 26005140