Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


Menu


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

Om POS ONE


 

POS ONE A/S, - er etableret i 1998 og har  udviklet sig til at,  skræddersy,  programmere, levere og installere komplette salgs - systemer. Efter stor efterspørgsel fra de eksisterende kunder, udviklede POS ONE et salgs system, som kan bruges som alternativ til de traditionelle salgssystemer i kommuner, butikker - og generelt på tværs af alle brancher. POS ONE A/S har egen udvikling hvor der hele tiden udvikles for at være den førende  leverandør på "point of sale" markedet.

 

HVEM LEVERER POS ONE TIL?

 

POS ONE leverer den dag i dag komplette skræddersyede OMNI CHANNEL SALGS SYSTEMER til kommuner, kæder og virksomheder i hele Europa, som alle er startet med en workshop i øjenhøjde, hvor de enkelte behov redegøres og analyseres, hvorefter POS ONE SOLUTION TEAMET kommer med en komplet løsning.

 

HVAD LAVER POS ONE? 

 

POS ONE UDVIKLING team  fornemmeste opgave er konstant at udvikle al den it og teknologi, som POS ONE´s kunder skal bruge til løbende at drive en så optimal og fremtidssikret virksomhed som muligt. Hos teamet kan du som kunde få leveret en skræddersyret total løsning,  leveret direkte online og fortage løbende uddannelse af personalet.  Kunden kan selv vælge  hvad, der passer virksomheds økonomi her og nu  og løbende bygge ekstra moduler på for at fremtidssikre systemet.

 

HVAD ER POS ONE?

 

POS ONE er  "SMALL DATA"  der samler et digitalt spor mellem den fysiske butik, webshop og økonomi systemet, så man kan følge sit varesalg i "realtime" og overvåge lagerværdier - lagerflyt m.m. Disse data kan bruges til at effektivisere forretningen og alt data kan bruges til kommende salgsstrategier,  indkøbsstukturer og ikke mindst BI systemer. 

 

VI ARBEJDE EFTER 3 enkle principper 

 

1. api intgration Hos POS ONE kan du vælge mellem forskellige løsninger, som rummer både kassesystemer, betalingssystemer og POS-systemer med integration til de mest anvendte og førende økonomi og webshop systemer. Slut med at bruge kostbar tid på at håndbære data fra et system til et andet vedligeholde og oprette vare på forskellige systemer. POS ONE leverer en total skræddersyet eller standard software løsning, som håndterer dine data og transaktioner fra indkøb over salg og lagerføring til bogføring.

 

2. Fleksible: POS ONE løsningerne er fleksible, så de kan tilpasse sig virkeligheden hos vores kunder, for den er omskiftelig. Det kan være en ny lokation og kæde opbygning, det kan være behov for at modtage betaling via smartphone eller andet. De fleste af vores kunder vælger en abonnementsordning, så de ikke selv skal investere i hardware og licenser, som ofte er forældet før det er afskrevet.  Med kort leveringstid på hardware og cloudbaserede systemer tager det os som regel kun et par dage at tilpasse kundens løsning. 

 

3. Fysiske og virtuelle på samme tid: Mange fysiske butikker oplever, at kunderne efterspørger mulighed for også at handle på nettet. Og omvendt, mange netbutikker oplever, at kunderne gerne vil have mulighed for at gå ind i en fysisk butik og mærke og føle på varerne. POS ONE samler salget fra både din netbutik og din fysiske butikker i et og samme økonomi- og lagerstyringssystem. Og du kan følge med i alt fra din smartphone eller tablet - eller samle alle data i et stor BI system.
 
 
 


STOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  POS ONE A/S
SIVLANDVÆNGET 1
DK-5260 ODENSE S
(+45) 70 22 13 15
INFO@POSONE.DK
CVR 26005140