Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


SORTIMENT


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

ClubONE - loyalitets system


Et skridt nærmere en digital strategi

 

 

Hent ClubONE brochure

 

 

Med POS ONE´s loyalitets modul ClubONE, får I her en unik mulighed for, at holde på Jeres loyale kunder, samt fange dem på andre måder, end I plejer i dag.
 
Med modulet ClubONE har i fuld integration mellem POS ONE kassesoftware og ClubONE.
 
ClubONE grund modul indeholder de basale ting I har brug for. Her kan I vedligeholde medlemsdata med fornavn, efternavn, mobil nummer og fødselsdag.
 
Om I har en eller flere butikker, gør ikke så meget. I har nemlig mulighed for at afsende SMS markedsføring ud til Jeres medlemmer. Og når I laver kampagnen, kan i sortere på fra butik i afsender, hvornår den skal afsendes, og hvilken aldersgruppe de skal have. Hvis I ønsker det, kan i ligeledes bestemme, hvilken bonus de minimum skal have, for at modtage denne SMS. Dette kan bruges til f.eks. special arrangementer.
 
ClubONE har også fuld integration med dit nyhedsbrev system (pt. Mailchimp og Ubivox, flere under udvikling). Her vil alle nye medlemmer automatisk blive oprettet også. Dette gør nu, at I kan nå Jeres medlemmer både på SMS og på mail.
 
Har I brug for at give et specielt medlem en SMS reminder? Dette kan man naturligvis også med ClubONE. Dette kan være service beskeder som kan tidsbestemmes, eller en reminder med at f.eks. dit tøj er færdigt hos skrædderen.
 
De sociale medier er i dag en vigtig del af markedsføringen. Derfor er det også muligt med ClubONE, at få integreret sin tilmeldingsformular som en tap på Facebook. Det er også muligt med modulet at integrerer det direkte på ens egen hjemmeside.
 
Laver I også firmaaftaler, hvor deres personale har fordele i Jeres butik? ClubONE har mulighed for at have flere kundegrupper. Dette betyder i praksis, at hvis I laver en aftale med et firma/forening, så kan I tildele disse medlemmer en højere bonus end andre. Kundegrupper kan f.eks. også bruges til sit eget personale, VIP klub eller lign.
 
Det er også muligt at have bonus kampagner. Dette gør, at man f.eks. ved Open By Night, kan tilbyde sine kunder, inden for en bestemt tidsperiode, en højere bonus end normalt. Kan også bruges til special arrangementer.
 
Vi kender det alle sammen. Vi får et plastik medlemskort! Med ClubONE har man mulighed for at få sin egen unikke loyalitets app til IOS og Android. Med denne app har sit medlem mulighed for at se sine seneste køb, har et mobilt kundekort med stregkode, se nærmeste butik via kort eller på liste. Her er det også muligt at trykke på adressen, og blive dirigeret direkte hen til Jeres butik. Ydermere er der direkte link til Jeres sociale medier samt Jeres webshop.
 
Så ønsker I en loyalitetsklub fremfor at altid lave vouchers med rabatter, så har I her muligheden. Kunden betaler det fulde beløb for varen, men optjener den bonus I sætter for hvert køb. Dette betyder også, at kunden kommer tilbage, og I får en loyal kunde!

 

RING MIG OP

 STOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  POS ONE A/S
SIVLANDVÆNGET 1
DK-5260 ODENSE S
(+45) 70 22 13 15
INFO@POSONE.DK
CVR 26005140