Hvad siger kunderne?
 

Læs vores casestories
GLEMT KODEORD?


SORTIMENT


Siden 1998 - se mere om POS ONE  
 

BookONE - online booking


BookONE - Online booking system

Med vores online booking systemer, er det muligt at integrerer det direkte ned i POS ONE kassesystem.

 

BookONE - Restaurant

Med BookONE får i et bookingsystem integreret direkte ind i POS ONE software.

Med vores BookONE modul kan i nu på Jeres egen hjemmeside, have et booking system. Og samtidig kan I bruge det, som Jeres egen kalender. 
 
Hvis man f.eks. har en restaurant, så kan I ligge bookinger ind i systemet, i stedet for at skrive det ind i en kalender. Dette gør, at I altid har et overblik over fremtidige bookinger, og der ikke er noget information der går tabt. I har nemlig mulighed for til hver booking, at tilføje noter. Dette kan være til special arrangementer, hvor der er specifikke ønsker.

Systemet er ligeledes bygget sådan op, at I kan printe dagens bookinger ud på et A4 ark. Og har I et special arrangement, kan dette printes ud særskilt.

Booking systemet har også fuld integration med POS ONE software. Dette betyder, at når i får walk-ins, optager den automatisk bordet online. De borde der allerede er booket optager den automatisk når tiden er inde, og så snart selskabet er gået, frigiver den bordet online. På den måde opnår I også, at I aldrig har flere inde end der er plads til.

Så ønsker i et værktøj til lettere at kunne se Jeres bookinger. Både dem der kommer online, og dem der ringer ind. Så er BookONE det helt rigtige modul for Jer.

 

RING MIG OP

 STOLT LEVERANDØR TIL

VI SAMARBEJDER MED

  POS ONE A/S
SIVLANDVÆNGET 1
DK-5260 ODENSE S
(+45) 70 22 13 15
INFO@POSONE.DK
CVR 26005140